Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Jdi na obsah Jdi na menu

 

Estetické formování postavy

 

Pokud máte zájem o v podstatě celkovou masáž. Doporučuji další způsob estetického formování postavy. Během absolvování kurzu se dostavilo nadšení z toho, co všechno tato technika dovede. Je velmi příjemná. Za sebe mohu říci, že je úžasná.

Masáž formování postavy se provádí speciálními oleji. Masáž jako taková prohřívá. Je konána rychle. Má vliv na tvarování těla. Je to příjemná a povzbuzující procedura.

Jde o celkovou masáž. Klient si může ponechat kalhotky nebo dostane jednorázové. Leží na čistém prostěradle a druhým je přikrytý. Při masírování odkrývám jednotlivé části těla podle postupu masáže, kde právě pracuji. Po odmasírování klienta ho postupně balím do potravinové fólie. Samostatně zvlášť každou horní i dolní končetinu, celý trup. Pak se uloží do "jakoby takového alobalu" a je zakrytý dekou. Postupuje se tak proto, aby se prohřátí a oleje vpravovaly hlouběji do těla a mohl naskočit lépe detoxikační proces. Po masáži může klient častěji chodit na malou i velkou stranu. Nebo už během zábalu se začne potit. Kromě toho, že masáž prohřívá, startuje detoxikaci. Odráží klientovi jeho vnitřní rozpoložení. Pozitivně laděný jedinec se dočká ještě větší podpory své osobnosti. V zábalu se leží od půl hodiny do jedné hodiny. Proč takové odstupy? Aby měla masáž formování postavy efekt, je nutné podstoupit tuto techniku masáže nejlépe desetkrát za sebou. Nejprve je vhodné ji absolvovat během pěti až osmi dní pětkrát za sebou a za čtrnáct dní znovu. Na úplném začátku se změří obvody, např. pasu, boků, stehen ...  Po ukočení jednotlivých celků, např. po pěti procedůrách, se obvody opět přeměří pro porovnání. Úbytky obvodových centimetrů se dostaví. Je to individuální záležitost. Ovlivňuje to i některá trvalá medikace léků, např. antikoncepce. Jedna kůra masáže estetického formování postavy trvá dvě až tři hodiny včetně masáže samotné a zábalu. Celý blok se doporučuje absolvovat aspoň jednou, dvakrát za rok a pak zvolit udržovací rytmus jedné masáže jednou za měsíc.

Masáž estetické formování postavy je možnost, jak sobě sám/sama prokázat příjemnou a dlouhodobou pomoc v regeneraci celého Vašeho organismu.

Možná reagujete, kde vzít tolik času, financí ... Zkuste se na tuto možnost podívat i z jiné strany. Nikdo jiný pro Vás neudělá tolik, jako Vy sám/sama. Zdraví máte jen jedno. A jen Vy máte své zdraví a život ve svých rukou. Podle toho, jak k sobě přistupujete, takovou kvalitu života žijete.

 

 Obrazek

 

zpět (Techniky masáže)

zpět (Ceník - masáže) 

 
 

 

 
Update cookies preferences