Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Jdi na obsah Jdi na menu

 

                                   Moje výrobky

 

Každý z nás se narodil s určitými předpoklady a dary do svého života. Setkáváme se v něm s různými situacemi. Různě je prožíváme a řešíme. Jsou to naše zkoušky. Jejich skládáním se posouváme kupředu.

Na své cestě životem se tak mnohdy ocitáme na křižovatkách. Našim rozhodnutím si tak vybíráme určitý směr naší životní cesty. Naše rozhodnutí jsou nevratná, protože životem můžeme kráčet v závislosti na čase vždy jen jednou.

Stála jsem již kolikrát ... na křižovatce.

Na jedné z nich jsem se rozhodla pro masáže. ...

Další mi přinesla kreativitu, která nechala vzniknout mým výrobkům. Každý z nich je originál. Všechny prošly mýma rukama. Dala jsem nabízeným materiálům a hmotě prostor, tvar, řád a čas.

Decoupage - ubrouskovou technikou vznikly Magnetky a Velká řada obrázků.

Použitím plstě a technikou plstění vlnou a šitím jsem vyrobila Skřítky - Prsťáčky (pro děti společníka na cesty nebo vypravěče pohádek, pro dospělé doplněk k dárku, k vánocům, dekorace do auta) a dále jako dekoraci - Tři králové.

Z keramické hlíny se zrodili zvonící Andělé, Madona a Keramické drobnosti.

Hedvábí svou lehkostí a hladkostí nabízí tělu jemnou péči a doplní Vaše oblečení. Pro Vás zde v podobě šál a šátků, různých velikostí a barev. Dále chci rozšířit nabídku i o hedvábné kravaty.

Záložky do knížek jsou pro jakoukoli věkovou skupinu. Vybízí k návratu ke knížce. Ke společným okamžikům vzájemného sdílení při předčítání zejména dětem.

Ozdoby z mašlí mohou být vhodnou dekorací při zdobení Vašich příbytků, ať dveří, lustrů, oken nebo vánočního stromu.

Třeba Vás i některé mé výrobky osloví. Uděláte radost sobě a svým blízkým.

Na shledanou s Vámi se těší Jana Remešová

Ceník výrobky

Fotoalbum "Moje výrobky"

Zpět (masáže)

 

 
 

 

 
Update cookies preferences